Inomhus

Trippel-Papaya-1030x706

Kiwi

Var: skolor, universitet, flygplatser, mässor, arenor, konferens, personalrum, etc.

Varför: gedigen, flexibel, ergonomisk, snygg.

Hur: hör av er till oss med era idéer så illustrerar vi dessa tills ni är 100% nöjda och vägleder er genom fraktionsval, text, symboler och färger.

Leverans: 4 arbetsveckor

Produktionsplats: Skellefteå & Boden

 

Papaya

Var: hotell, spa, konferens, kontor & kontorslandskap.

Varför: påsfri, miljömedveten, hållbar, fin, flexibel.

Hur: hör av er till oss, så berättar vi mer om era valmöjligheter och vägleder er till just er Papaya.

Leverans: 2-8 arbetsveckor beroende på antal / kundspecifika önskemål.

Produktionsplats: Växjö, Skellefteå & Boden

 

Källsortering inomhus

Börja hantera er källsortering inomhus

Vi vet att det kan bli förvirrande med olika sopkärl att kasta skräp i. Speciellt om de är dåligt uppmärkta eller ser likadana ut. Beroende på vem som tömmer dem kan de hamna i fel ordning och skapa ännu mer förvirring. I värsta fall behöver du gå igenom kärlen när de töms och sortera ut det som hamnat i fel papperskorg inomhus.

De flesta behöver fler sopkärl inomhus

Många har en soptunna inomhus och kanske någon eller ett par påsar eller lådor till källsorteringen. De står ofta undangömda eller instängda för att inte synas. Det är sällan en bra lösning eftersom saker lätt kan hamna fel när det är lite stressigt.

Du behöver inte gömma undan din källsortering inomhus

Vi har tagit fram flera produktserier för att du lätt ska kunna ha din sopsortering inomhus utan att det vare sig är skrymmande eller ser tråkigt ut. Vi erbjuder flexibla lösningar för bland annat skolor, arenor, mässor, hotell och kontor. För företaget eller konferenslokalen är det ett plus att besökarna kan se direkt var ni har era återvinningskärl utplacerade.

Vår främsta avsikt med att ta fram dessa sopsorteringskärl är att du ska ha en flexibel lösning som är snygg, hållbar och miljömedveten.

Med våra sopsorteringskärl för inomhusbruk blir det lätt att källsortera

Att ha sorteringskärl inomhus för sopor är så klart viktigt för miljön, och det bör alltid vara smidigt för alla att sortera. Eftersom du själv kan välja och designa symboler till våra kärl är det enkelt att anpassa dem utifrån dina egna önskemål.