Utomhus

Sortify och Mango papperskorgar för källsortering utomhus

Sortify

Var: park, badplats, friluftsanläggning, torg, lekplats.

Varför: gedigen, tung, flyttbar med gaffeltruck, flexibelt utseende.

Hur: hör av er till oss med era idéer så illustrerar vi dessa tills ni är 100% nöjda och vägleder er genom fraktionsval, text, symboler och färger.

Leverans: 2-4 arbetsveckor

Produktionsplats: Skellefteå & Boden

Mango & Mango XL

Var: centrum / torg, park, fastighetsnära, badplats, friluftsanläggning, lekplats.

Varför: 125 liters säck eller 140 liters kärl, gedigen, modulbaserad, enkelmatning / dubbelmatning, flexibelt utseende.

Hur: hör av er till oss med era idéer så illustrerar vi dessa tills ni är 100% nöjda och vägleder er genom fraktionsval, text, symboler och färger.

Leverans: 6 arbetsveckor

Produktionsplats: Kalix

 

Källsortering utomhus

Allt för källsortering i allmänna områden utomhus

Om du har behov av produkter som kan underlätta källsortering utomhus har vi två produktserier som lämpar sig väl för ändamålet. De är till för enkel källsortering med symboler som visar vad som ska slängas var. Det räcker inte alltid med en papperskorg utomhus eftersom det inte möjliggör för sopsortering. Genom att erbjuda flera sopkärl utomhus blir det enkelt för allmänheten att källsortera.

Behöver du ett sopsorteringskärl utomhus är våra svenskproducerade kärl tillverkade med stort fokus på hållbarhet. Du väljer själv vilka illustrationer som ska finnas på din soptunna utomhus vilket gör det möjligt för dig att anpassa den utifrån de personer som besöker området.

En badplats har både barn och vuxna som besöker den vilket kan kräva tydliga bilder på sorteringskärl utomhus för att sorteringen ska vara enkel för alla. Du kan också välja en mindre papperskorg för utemiljö om det vanligtvis inte är så många som slänger saker på platsen.

Välj rätt produkter för källsortering utomhus

Genom att möjliggöra för sopsortering utomhus på exempelvis lekplatsen eller i parken gör du gott för miljön. Med tillgängliga återvinningskärl utomhus minskar risken för att folk kastar sitt skräp i naturen. En papperskorg med lock passar utomhus och förhindrar att fåglar och andra djur kommer åt avfallet.

På platser där många människor vistas kan ett källsorteringsskåp utomhus hantera stora mängder skräp. Sortify erbjuder papperskorgar för utomhusmiljö och avfallskärl utomhus i olika utföranden. Sätt din personliga prägel på dina avfallsbehållare utomhus genom att själv ge inspiration till deras illustrationer.